ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΡΑΚΕΡΣ ΡΕΒΙΘΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ

Υλικά για περίπου 40 κράκερς: 

  • 400 γρ. βρασμένα ρεβίθια σουρωμένα
  • 1 κούπα νιφάδες βρώμης
  • 1 κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
  • 1 κ.σ. λεμόνι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι  

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί για αρκετή ώρα μέχρι να πάρουμε μια λεία και μαλακή ζύμη.
  • Την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο ανάμεσα σε 2 κομμάτια αντικολλητικού χαρτιού.
  • Με τη βοήθεια ενός μαχαιριού (ή πιτσοκόφτη) χωρίζω το φύλλο σε μικρά, ίσα τετραγωνάκια.
  • Με ένα πιρούνι φτιάχνουμε τρύπες πάνω στη ζύμη, τοποθετούμε τα τετραγωνάκια σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά μερίδα (3 κράκερς) :

  • Ενέργεια: 109 kcal
  • Υδατάνθρακες: 16 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 8.2 γρ.
  • Λιπαρά: 1.9 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 0.3 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 4.2 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης 2 κούπες φρέσκο σπανάκι

Υλικά: 200 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 3 τορτίγιες 1 μικρό

Υλικά: 6 αυγά 80 γρ. λευκό τυρί χαμηλών λιπαρών (φέτα