Υλικά για 16 μπισκότα:
- 170 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 30 γρ. βούτυρο αμυγδάλου (ή λαδι καρύδας ή σπορέλαιο)
- 1 ¨αυγό¨ λιναρόσπορου (1 κ.σ. λιναρόσπορο με 2½ κ.σ. νερό)
- 60 ml μελάσα
- 2 κ.σ. στέβια σε σκόνη
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/4 κ.γ. γαρύφαλο τριμμένο
- 1 κ.γ. corn flour
- 1/2 κ. γ. Baking powder
- 1/2 κ. γ. σκόνη ginger
- 1/2 κ. γ. κανέλα
- 1/4 κ. γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
- λίγο αλάτι
- προαιρετικά λίγη άχνη ζάχαρη (6 κ.σ. άχνη ζάχαρη με 2 κ.σ. γάλα αμυγδάλου) για γαρνίρισμα