μεξικάνικο

Yλικά για 8 μερίδες: Για τα νατσος 1 κούπα αλεύρι καλαμποκιού Pan 220 ml νερό 1 πρέζα αλάτι Για τον

Yλικά για 6-8 μερίδες:  2 αβοκάντο ώριμα ½ μάνγκο ώριμο σε κυβάκια ½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο

Υλικά για 2 μερίδες:  4 soft taco shells (4 μικρές μαλακές τορτίγιες)  Για το κοτόπουλο  300 γρ. φιλέτο από στήθος

Υλικά (για 12 μερίδες):  2 κούπες αλεύρι καλαμποκιού Pan 1¾ κούπας νερό 1 πρέζα αλάτι  Για τη σάλτσα: 2 φρέσκες

Υλικά (για 5 μερίδες):  800 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου 1 κίτρινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 πορτοκαλί πιπεριά 1

Υλικά για 3 μερίδες:  Για τη μαρινάδα  1½ κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. κύμινο ½ κ.γ. πιπέρι καγιέν 1 κ.σ. ξερή

Υλικά για 5 μερίδες:  750 γρ. φιλέτο μοσχαριού κομμένο σε κομμάτια 2 εκ.   3 μεγάλες πιπεριές φλωρίνης κομμένες σε

Μερίδες Συνταγής: 4   Υλικά:  400 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κυβάκια 1 -2 εκατοστών 150 γρ. νοπάλες κομμένο

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.