Yλικά για 6-8 μερίδες:
- 2 αβοκάντο ώριμα
- ½ μάνγκο ώριμο σε κυβάκια
- ½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
- λίγο πιπέρι καγιέν ή μπούκοβο
- χυμό από ½ lime (ή λεμόνι)
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα βάζουμε σε ένα ρηχό πιάτο, προσθέτουμε το χυμό lime αμέσως για να μη μαυρίσει, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι καγιέν και τον κόλιανδρο.
- Με ένα πιρούνι πατάμε το αβοκάντο χωρίς να μας πειράζει να μείνουν και κάποια κομμάτια.
- Ρίχνουμε και το μάνγκο και ανακατεύουμε για να αναμειχθούν τα υλικά και οι γεύσεις.
- Φυλάμε σε βαζάκι στο ψυγείο ή καταναλώνουμε άμεσα.
- Συνδυάζουμε με νάτσος, τορτίγιες ή και με κρεατικά και κοτόπουλο.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά 2 κ.σ. :
- Ενέργεια: 47 kcal
- Υδατάνθρακες: 3.4 γρ.
- Πρωτεΐνη: 1.1 γρ.
- Λιπαρά: 4.1 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 1.8 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 4.8 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 340 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. γιαούρτι 2% 100
Υλικά: 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης 2 κούπες φρέσκο σπανάκι