Υλικά για 2 μερίδες:
- 4 soft taco shells (4 μικρές μαλακές τορτίγιες)
Για το κοτόπουλο
- 300 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου σε κομμάτια 2 εκ.
- ½ κ.γ. σκόνη κάρυ
- ½ κ.γ. κύμινο
- 50 ml σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι (προαιρετικά)
- αλάτι & πιπέρι
Για το γουκαμόλε
- 1 αβοκάντο
- ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 5 ντοματίνια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- λίγη σκόνη τσίλι ή πιπέρι καγιέν
- αλάτι και πιπέρι