τάκος

Υλικά για 3 burger tacos: 3 τορτίγιες 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά αλάτι & πιπέρι Για τη σάλτσα: 80 γρ.

Υλικά για 2 μερίδες: 6 μικρά μαλακά τακος 100 γρ. καταψυγμένες ή φρέσκες γαριδες 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 0% 1 φρέσκο

Yλικά για 2 μερίδες:  4 φωλιές τάκος 1 κούπα βρασμένες φακές ½ αβοκάντο σε φέτες ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο ½

Yλικά για 2 μερίδες:  6 τάκος καλαμποκιού 200 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου 1½ κούπα κατεψυγμένο ρύζι με ανάμικτα λαχανικά

Υλικά για 2 μερίδες:  4 soft taco shells (4 μικρές μαλακές τορτίγιες)  Για το κοτόπουλο  300 γρ. φιλέτο από στήθος

Υλικά για 2 μερίδες:  3 μεγάλα κολοκύθια 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλου από μπούτι (ή στήθος) ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πελτές ντομάτας

Μερίδες Συνταγής: 4   Υλικά:  400 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κυβάκια 1 -2 εκατοστών 150 γρ. νοπάλες κομμένο

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.