ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
Αρχική » ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
Αγαπημένο πιάτο στην πιο light εκδοχή του!! Κριθαροτο ολικης αλεσης συνδυασμένο με δύο εξαιρετικές πηγές πρωτεΐνης μία φυτική, τα μανιτάρια
Αγαπάμε τα ριγκατονι ολικής άλεσης, καθώς είναι πλούσια σε μαγνήσιο, μαγγάνιο, σελήνιο, σίδηρο, χαλκό και φώσφορο και μας χορταίνουν περισσότερο. Επιπλέον, έχουν
Yλικά για 2 μερίδες: 2 βολβοί φινοκιο 1½ κούπα ζωμό λαχανικών (ή κοτόπουλου) 40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα αλάτι & πιπέρι
Υλικά για 2 μερίδες: 2 στήθη κοτόπουλου 2/3 κούπας τρίμμα ψωμιού 1/3 κούπας τριμμένη παρμεζάνα ½ κούπα corn flakes
Συστατικά: ½ βολβό φινόκιο κομμένο σε λεπτά φετάκια 2-3 sticks σέλερι (μόνο το λευκό μέρος) κομμένο με peeler 5 αποξηραμένοι
Υλικά για 4 μερίδες: 8 φιλέτα από μούτι κοτόπουλου 400 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες 2 κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου