Υλικά για το κάρυ:
- 250 γρ. γίγαντες Ελλήνων Παραγωγών Δυτικής Μακεδονίας 3αλφα
- 260 γρ. καθαρισμένη γλυκοπατάτα σε κυβάκια
- 1 κρεμμύδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 400 γρ. τεμαχισμένα ντοματάκια
- 650 ml ζωμό λαχανικών
- 200 ml κρέμα αμυγδάλου ή κάσιους με 1 κ.σ. κάρυ
- 1 κ.σ. λάδι καρύδας
- 1 κ.σ. κουρκουμά
- 1 κ.γ. σκόνη κάρυ
- αλάτι
- φρέσκο κόλιανδρο και καβουρδισμένο χοντροκομμένο κάσιους για γαρνίρισμα
Για τα flatbreads:
- 140 γρ. φαρίνα
- 150 γρ. γιαούρτι αμυγδάλου ή καρύδας
- αλάτι