ΑΛΕΙΜΜΑ ΜΑΝΓΚΟ

Υλικά για 1 βάζο: 

  • 1 μεγάλο ώριμο μάνγκο
  • 100 ml βραστό νερό
  • 2 φύλλα ζελατίνης
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 κ.γ. στέβια
  • λίγο αλάτι 

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε παγωμένο νερό για 10 λεπτά.
  • Στη συνέχεια την αφαιρούμε και τη διαλύουμε σε βραστό νερό.
  • Με ραβδομίξερ χειρός χτυπάμε το μάνγκο, τη βανίλια, το αλάτι και τη στέβια και προσθέτουμε τη ζελατίνη με το βραστό νερό.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε γυάλινο βαζάκι και διατηρούμε έως και 1 εβδομάδα στο ψυγείο. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά κουταλιά σούπας: 

  • Ενέργεια: 18 kcal
  • Υδατάνθρακες: 5 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 0 γρ.
  • Λιπαρά: 0 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά:0 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 0.5 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.