Υλικά (για 1 μικρό μπολ):
- 200 γρ. βρασμένα ρεβίθια
- 2 κ.σ. σκονη κουρκουμά
- χυμό από ½ λεμόνι
- λίγο ξύσμα λεμονιού
- 1½ κ.σ. ταχίνι
- ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου
- ½ κ.γ. κύμινο
- 80 ml νερό
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο (προαιρετικά)
- αλάτι και πιπέρι
Υλικά (για 1 μικρό μπολ):
Για περισσότερες ιδέες για χούμους, πατήστε εδώ.
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Ανά 30 γρ.:
Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο
Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.
Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2