χούμους

Αγαπάμε το χούμους, γευστικά & διατροφικά και μπορούμε να το φτιάχνουμε με διάφορα λαχανικά, ώστε να του μειώνουμε τις θερμίδες

Φτιάξτε ένα κρεμώδες και απολαυστικό spread από παντζάρι και συνοδεύστε τα σνακ ή τα κυρίως πιάτα σας. Βελούδινο και ελαφρύ

Υλικά: 200 γρ. κατεψυγμένο αρακά 1 κ.σ ταχίνι 6–7 φύλλα δυόσμου 2 κ.σ. ελαιόλαδο 60 ml ζεστό νερό λίγη σκόνη

Χουμους κουρκουμά (GF, LF, V) Υλικά (για 1 μικρό μπολ): 200 γρ. βρασμένα ρεβίθια με τα υγρά τους χυμό από ½

Υλικά (για 1 μικρό μπολ): Για το χουμους 200 γρ. βρασμένα φασόλια ή γίγαντες με τα υγρά τους 2 κ.σ. χυμό

Υλικά για φαλαφελ 400 γρ. βρασμένα ρεβίθια 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ (και όσο έξτρα χρειαστεί στο πλάσιμο) 1 κρεμμύδι ξερό

Υλικά (για 1 μικρό μπολ): 200 γρ. βρασμένα ρεβίθια 2 κ.σ. σκονη κουρκουμά χυμό από ½ λεμόνι λίγο ξύσμα λεμονιού

Μερίδες Συνταγής: 4  Υλικά:  1 κούπα βρασμένα ρεβίθια 1/3 κούπας λιαστές αποξηραμένες ντομάτες (χωρίς λάδι) 1 κ.σ. ταχίνι 1 κ.σ.

Χούμους κουνουπιδιού  Υλικά (για 1 μικρό μπολ):  1½ κούπα ωμό κουνουπίδι 200 γρ. βρασμένα ρεβίθια χυμό από ½ λεμόνι λίγο

Μερίδα: 1 αραβική πίτα (κομμένη στη μέση) με 4 ρεβυθοκεφτέδες, 2 κ.σ. χούμους, 4 κ.σ. κους κους, 2 κ.σ. sauce

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.