ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ

Ελληνική μακαρονοσαλάτα με Πέννε Ριγκάτε, ότι πρέπει για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και όχι μόνο.

Υλικά για 4 μερίδες:

  •  400 γρ. Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης
  • 100 γρ. λευκό τυρί χαμηλών λιπαρών (φέτα light)
  • 20 ντοματίνια
  • 1 αγγούρι
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι
  • 15 ελιές
  • 1 χούφτα κάπαρη
  • αλάτι

Για το dressing :

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  •  1 κ.σ. μηλόξυδο ή λευκό ξύδι
  • 50 γρ. μουστάρδα
  • αποξηραμένη ρίγανη
  • αποξηραμένο θυμάρι
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε, ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με την κάπαρη, το τυρί και τις ελιές.
  •  Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα ζυμαρικά Πέννε Ριγκάτε Ολικής MISKO και βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας, ρίχνουμε στο μπολ με τα μακαρόνια και τα λαχανικά και ανακατεύουμε.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ανά μερίδα 280 γρ. (1/4 συνταγής):

Ενέργεια: 468 kcal

Υδατάνθρακες: 61.3 γρ.

Πρωτεΐνη: 22.3 γρ.

Λιπαρά: 23.1 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά: 7.5 γρ.

Φυτικές Ίνες: 7 γρ.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1

Υλικά για 2 μερίδες: 40 γρ. νιφάδες βρώμης 20 γρ.

Υλικά: 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης 2 κούπες φρέσκο σπανάκι