ντομάτα

Ελληνική μακαρονοσαλάτα με Πέννε Ριγκάτε, ότι πρέπει για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και όχι μόνο. Υλικά για 4 μερίδες:

Σήμερα σηκώνουμε τα μανίκια μας, μπαίνουμε στην κουζίνα και  φτιάχνουμε νόστιμα galette Χωρις Γλουτενη με μοτσαρέλα και ντομάτα. Θα χρειαστούμε: Για

Yλικά για 16 τεμάχια: 1¼ κούπας πολέντα 1 λίτρο ζωμό λαχανικών 250 γρ. σάλτσα ντομάτας (ή ντομάτα στον τρίφτη) 100

Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: Για τις παπαρδελες 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 3 αυγά 30 γρ. ελαιόλαδο αλάτι Για τη σάλτσα

Υλικά για 2 τάρτες (4 μερίδες): Για τη ζύμη 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 80 ml

Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 350 γρ. σκιουφιχτά 10 ελιές μαύρες κομμένες σε ροδέλες 400 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας 1 φρέσκια

Υλικά για 4 μερίδες: Για τα flatbread: 125 γρ. φαρίνα χωρίς γλουτένη 1 κ.σ. baking powder 1 πρέζα αλάτι 125 γρ.

Μερίδες Συνταγής: 6 Υλικά για 6 μπιφτέκια: 6 μεγάλες ντομάτες 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο άπαχο 1 μεγάλο αυγό 1½ κούπα

Yλικά για 4 μερίδες: 200 γρ. γλυκό τραχανά ζυμωτό 1 λίτρο νερό 3 φρέσκες ώριμες ντομάτες (ή 4 πομοντόρια) 2

Υλικά για 12 μερίδες: Για τη σάλτσα ντομάτας 400 γρ. ντοματίνια ή πομοντόρια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. ζάχαρη 1

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.