φέτα

Αγαπάμε τα αλμυρά muffins, είναι ιδανικά για σνακ, για ελαφρύ γεύμα αλλά και για τσίμπημα στην παραλία. Με τη βοήθεια

Ελληνική μακαρονοσαλάτα με Πέννε Ριγκάτε, ότι πρέπει για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και όχι μόνο. Υλικά για 4 μερίδες:

Yλικά για 6 μερίδες:  Για τα gnocchi  500 γρ. πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 2 κρόκους αυγού 170 γρ.

Συστατικά:  3 βολβοί παντζαριού βρασμένοι και κομμένοι σε τετραγωνάκια 1 κούπα ρόκα 50 γρ. φέτα light 10 γρ. καρύδια vinaigrette:

Υλικά (για 4 μερίδες):  Για την τάρτα  190 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 40 γρ. βούτυρο 1 αυγό 1 κ.σ. νερό 1

Υλικά για 2 μερίδες:  1 μέτριο κουνουπίδι 1 αυγό ¼ κούπας ρεγκάτο light 1 ματσάκι βασιλικό 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.