Υλικά για 4 μερίδες:
- 2 κούπες βρασμένες φακές
- 2/3 κούπας νιφάδες βρώμης
- 1 μεγάλο αυγό
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ¼ κ.γ. κύμινο
- ¼ κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
- ¼ κ.γ. σκόνη κάρυ
- αλάτι & πιπέρι
Υλικά για 4 μερίδες:
Για περισσότερες συνταγές με φακές, πατήστε εδώ.
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Aνά μερίδα (3 κεφτεδάκια):
Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο
Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.
Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2