ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υλικά για 4 μερίδες: 

  • 4 μανταρίνια (ή πορτοκάλια) ξεφλουδισμένα και χωρισμένα σε φετάκια
  • 40 γρ. μαύρη σοκολάτα με περιεκτικότητα πάνω από 70% σε κακάο
  • 3 κ.σ. τρίμμα αμυγδάλου 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας τακτικά για να μη μας κολλήσει.
  • Σε ένα άλλο βαθύ μικρό μπολάκι βάζουμε το τρίμμα αμυγδάλου.
  • Με τη βοήθεια μικρής λαβίδας ή με το χέρι βουτάμε τις φέτες μανταρινιού στη σοκολάτα μέχρι να καλυφθούν ως τη μέση και στη συνέχεια τα περνάμε από το μπολ με το τρίμμα αμυγδάλου.
  • Βάζουμε στο ψυγείο για λίγα λεπτά ώστε να πήξει ξανά η σοκολάτα. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά μερίδα: 

  • Ενέργεια: 100 kcal
  • Υδατάνθρακες: 10 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 1.3 γρ.
  • Λιπαρά: 4.3 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 2.4 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 2.4 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.