Υλικά για 4 μερίδες:
- 4 μανταρίνια (ή πορτοκάλια) ξεφλουδισμένα και χωρισμένα σε φετάκια
- 40 γρ. μαύρη σοκολάτα με περιεκτικότητα πάνω από 70% σε κακάο
- 3 κ.σ. τρίμμα αμυγδάλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας τακτικά για να μη μας κολλήσει.
- Σε ένα άλλο βαθύ μικρό μπολάκι βάζουμε το τρίμμα αμυγδάλου.
- Με τη βοήθεια μικρής λαβίδας ή με το χέρι βουτάμε τις φέτες μανταρινιού στη σοκολάτα μέχρι να καλυφθούν ως τη μέση και στη συνέχεια τα περνάμε από το μπολ με το τρίμμα αμυγδάλου.
- Βάζουμε στο ψυγείο για λίγα λεπτά ώστε να πήξει ξανά η σοκολάτα.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Aνά μερίδα:
- Ενέργεια: 100 kcal
- Υδατάνθρακες: 10 γρ.
- Πρωτεΐνη: 1.3 γρ.
- Λιπαρά: 4.3 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 2.4 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 2.4 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 12 ΠΤΙ ΜΠΕΡ χωρίς προσθήκη ζάχαρης 120 ml γάλα