MUFFINS ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ

Υλικά για 18 muffins: 

  • 1 ¾ κούπας αλεύρι γ.ο.χ.
  • 1 κούπα ψιλοκομμένο φρέσκο ανανά
  • 1½ κούπα τριμμένη αποξηραμένη καρύδα
  • 2 αυγά
  • ½ κούπα γάλα 1,5%
  • 1 κ.σ. λάδι καρύδας
  • ½ κούπα ζάχαρη
  • 2 κ.σ. baking powder
  • λίγο αλάτι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking, τη ζάχαρη την τριμμένη καρύδα και το αλάτι.
  • Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το λάδι καρύδας λιωμένο, τον ανανά και ανακατεύουμε.
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα των υγρών μέσα στο μείγμα των στερεών και ανακατεύουμε με μία μαρίζ ελαφρά και για πολύ λίγη ώρα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
  • Με τη βοήθεια ενός scoop παγωτού γεμίζουμε 18 φορμάκια σιλικόνης για κέικ και ψήνουμε σε προσθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να τρυπήσουμε τα muffin με ένα καλαμάκια από σουβλάκι και αυτό να βγει καθαρό.
  • Γαρνίρουμε με έξτρα τρίμμα καρύδας. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνα μερίδα: 

  • Ενέργεια: 120 kcal
  • Υδατάνθρακες: 15.9 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 2.9 γρ.
  • Λιπαρά: 4.9 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 2.8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 2.1 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.