ΠΑΓΩΤΟ MATCHA MAIDEN

Yλικά για 8 μερίδες: 

  • 240 γρ. παγωμένη κρέμα γάλακτος (35% λιπάρα)
  • 350 γρ. παγωμένο ζαχαρούχο γάλα  
  • 2 κ.σ. matcha maiden
  • 2 κ.γ. ζεστό νερό 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Διαλύουμε τη σκόνη matcha maiden στο ζεστό νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει πάστα.
  • Σε κρύο κάδο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγύ.
  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε καλά την πάστα matcha maiden με το ζαχαρούχο και ρίχνουμε το μείγμα στον κάδο με τη σαντιγύ.
  • Ανακατεύουμε απαλά με μία σπάτουλα μέχρι να πάρει το μείγμα μας ομοιόμορφη σύσταση.
  • Μεταφέρουμε σε σκεύος παγωτού και καταψύχουμε για 6 ώρες εάν επιθυμούμε μαλακή σύσταση ή παραπάνω ώρες για πιο σκληρό.
  • Προαιρετικά γαρνίρουμε με σταγόνες καραμέλας ή καραμέλα. 

Για περισσότερες συνταγές για παγωτό, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά μερίδα (1/8 συνταγής):

  • Ενέργεια: 277 kcal
  • Υδατάνθρακες: 29.9 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 5.9 γρ.
  • Λιπαρά: 15.2 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 9.7 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 0.5 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 2 μερίδες: 40 γρ. νιφάδες βρώμης 20 γρ.

Υλικά για 6 κουλούρια: 1 ώριμη μπανάνα 140 γρ. σουσάμι

Υλικά: 12 ΠΤΙ ΜΠΕΡ χωρίς προσθήκη ζάχαρης 120 ml γάλα