Yλικά για 8 μερίδες:
- 240 γρ. παγωμένη κρέμα γάλακτος (35% λιπάρα)
- 350 γρ. παγωμένο ζαχαρούχο γάλα
- 2 κ.σ. matcha maiden
- 2 κ.γ. ζεστό νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Διαλύουμε τη σκόνη matcha maiden στο ζεστό νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει πάστα.
- Σε κρύο κάδο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγύ.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε καλά την πάστα matcha maiden με το ζαχαρούχο και ρίχνουμε το μείγμα στον κάδο με τη σαντιγύ.
- Ανακατεύουμε απαλά με μία σπάτουλα μέχρι να πάρει το μείγμα μας ομοιόμορφη σύσταση.
- Μεταφέρουμε σε σκεύος παγωτού και καταψύχουμε για 6 ώρες εάν επιθυμούμε μαλακή σύσταση ή παραπάνω ώρες για πιο σκληρό.
- Προαιρετικά γαρνίρουμε με σταγόνες καραμέλας ή καραμέλα.
Για περισσότερες συνταγές για παγωτό, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Aνά μερίδα (1/8 συνταγής):
- Ενέργεια: 277 kcal
- Υδατάνθρακες: 29.9 γρ.
- Πρωτεΐνη: 5.9 γρ.
- Λιπαρά: 15.2 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 9.7 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 0.5 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 12 ΠΤΙ ΜΠΕΡ χωρίς προσθήκη ζάχαρης 120 ml γάλα