Πεννε Ριγκατε με κιμα και αβοκαντο Χωρίς Γλουτένη, ένα πιάτο εμπνευσμένο από τη μεξικάνικη κουζίνα, ιδανικό για ένα ισορροπημένο γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και ελεύθερο γλουτένης. Καθώς οι Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO παρασκευάζονται από λευκό και κίτρινο καλαμπόκι, το πιάτο δίνει την αίσθηση ότι καταναλώνεις τάκος.
Υλικά για 5 μερίδες:
- 400 γρ. Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO
- 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
- 1 ξερό κρεμμύδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 130 γρ. καλαμπόκι
- 100 γρ. φασόλια κόκκινα
- 15 ντοματίνια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 450 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
- αλάτι
Για το μείγμα μπαχαρικών:
- 1/2 κ.γ. κύμινo
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
- ¼ κ.γ. τριμμένο αποξηραμένο σκόρδο
- ελάχιστη σκόνη τσίλι (προαιρετικά)