ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Υλικά για 4 μερίδες:

  • ½ κιλό αρακά φρέσκο (ή 200 γρ. κατεψυγμένο)
  • 250 γρ. κοτόπουλο βραστό ή ψητό (μαδημένο με προύνι)
  • αλάτι & πιπέρι

Για τη σάλτσα:

  • 2  κ.σ. μουστάρδα Dijon
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 2 κ.σ. νερό
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε για 15 λεπτά τον αρακά και τον καθαρίζουμε.
  • Ανακατεύουμε με το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
  • Με ραβδομίξερ χειρός πολτοποιούμε όλα τα συστατικά της σάλτσας και στη συνέχεια αναμειγνύουμε τη σάλτσα με τη σαλάτα.
  • Προαιρετικά γαρνίρουμε με επιπλέον φρέσκα μυρωδικά.

Για περισσότερες συνταγές για σαλάτες, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα:

  • Ενέργεια: 233 kcal
  • Υδατάνθρακες: 27.9 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 24.1 γρ.
  • Λιπαρά: 5.2 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 1.7 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 5.1 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά 2-3 ντοματίνια σε φετάκια 40 γρ. τυρί χαμηλών

Υλικά: 3 τορτίγιες 3 αυγά 200 γρ. Cottage Cheese 2 μανιτάρια σε φέτες μισή κόκκινη πιπεριά σε φέτες 60 γρ.

Υλικά για 3 burger tacos: 3 τορτίγιες 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά αλάτι & πιπέρι Για τη σάλτσα: 80 γρ.

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.