Υλικά για 2 ποτήρια:
- 2 πορτοκάλια
- 1 καρότο
- 1 κ.σ. κουρκουμά
- 1 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου (ή μέλι)
- ελάχιστο πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
- 100 ml νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα καρότα, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε μακρόστενα φετάκια με peeler.
- Ξεφλουδίζουμε τα πορτοκάλια και αφαιρούμε τα κουκούτσια εάν υπάρχουν.
- Σε πολυκοπτικό μηχάνημα (ή σε μπλέντερ) ρίχνουμε το καρότο, τα πορτοκάλια, τον κουρκουμά, το καγιέν, το μέλι και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Προσθέτουμε πάγο και σερβίρουμε.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά ποτήρι (1/2 συνταγής):
- Ενέργεια: 94 kcal
- Υδατάνθρακες: 23,9 γρ.
- Πρωτεΐνη: 1,3 γρ.
- Λιπαρά: 0,2 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 0 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 3,4 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 12 ΠΤΙ ΜΠΕΡ χωρίς προσθήκη ζάχαρης 120 ml γάλα