Υλικά:
- 600 γρ. γλυκοπατάτες σε κομμάτια
- 300 γρ. καρότα σε φετάκια
- 1 κρεμμύδι ξερό σε φέτες
- 200 ml φυτική κρέμα
- 800 ml ζωμό λαχανικών
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- λίγη σκόνη αποξηραμένου ginger, λίγη σκόνη αποξηραμένου σκόρδου, λίγο κουρκουμά, λίγο φρέσκο θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε κουρκουμά, ginger, καρότα σε φετάκια, σκόνη σκόρδου και τις γλυκοπατάτες σε κομμάτια
- Προσθέτουμε ζωμό λαχανικών, φρέσκο θυμάρι, σκεπάζουμε και βράζουμε για 30-40 λεπτά.
- Χτυπάμε με ράβδο μπλέντερ χειρός, προσθέτουμε φυτική κρέμα, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανα μερίδα (1/4 συνταγής):
- Ενέργεια: 345 kcal
- Υδατάνθρακες: 38 γρ.
- Πρωτεΐνη: 11 γρ.
- Λιπαρά: 16.1 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 4.2 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 6 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Το 1/3 του φαγητού που παράγεται παγκοσμίως, καταλήγει στα σκουπίδια!