Μερίδες Συνταγής: 3
Υλικά:
- 2/3 κούπας φακές βρασμένες
- 1 κούπα κάστανα βρασμένα
- ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 3 κούπες ζωμό λαχανικών
- 1 κ.γ. φρέσκο θυμάρι
- αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και μόλις γυαλίσει προσθέτουμε τα κάστανα και τις φακές.
- Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά, προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, πιπέρι, λίγο αλάτι και χαμηλώνουμε τη φωτιά αφήνοντας για 5-10 λεπτά να σιγοβράσουν για να αναμειχθούν οι γεύσεις.
- Με ραβδομίξερ χειρός πολτοποιούμε το μείγμα μέχρι να πάρουμε σούπα με βελουτέ σύσταση.
- Γαρνίρουμε με φρέσκο θυμάρι.
Για περισσότερες ιδέες για νόστιμες σούπες, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/3 συνταγής):
- Ενέργεια: 225 kcal
- Υδατάνθρακες: 34.3 γρ.
- Πρωτεΐνη: 13.2 γρ.
- Λιπαρά: 3.4 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 0.9 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 4.1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη