Yλικά για 4 μερίδες:
- 3 κούπες μωβ λάχανο ψιλοκομμένο
- 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ¼ κ.γ. φρέσκο ή αποξηραμένο ginger
- ¼ κ.γ. καγιέν
- 4 κ.σ. φυτική κρέμα για γαρνίρισμα
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαραθεί.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε και το ψιλοκομμένο λάχανο το ginger και σοτάρουμε για άλλα 7-8 λεπτά.
- Ρίχνουμε το ½ λίτρο από το ζωμό και σιγοβράζουμε με το σκεπασμένο καπάκι για δέκα λεπτά.
- Χτυπάμε το μείγμα με ραβδομίξερ χειρός και σταδιακά προσθέτουμε τον υπόλοιπο ζωμό, συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι η σούπα να πάρει την επιθυμητή βελουτέ υφή.
- Γαρνίρουμε με φυτική κρέμα της αρεσκείας μας και με φρέσκα μυρωδικά.
Για περισσότερες συνταγές για σούπες, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):
- Ενέργεια: 161 kcal
- Υδατάνθρακες: 24.4 γρ.
- Πρωτεΐνη: 3.9 γρ.
- Λιπαρά: 4.6 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 1.7 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 4 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά για 4 μερίδες: 400 γρ. MISKO Protein Πέννυ Ριγκάτε