Υλικά:
- 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης
- 2 κούπες φρέσκο σπανάκι καλά πλυμένο και ψιλοκομμένο
- 150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φετάκια
- 1/2 κρεμμυδάκι φρέσκο κομμένο σε ροδέλες
- 4 αυγά
- 150 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
- 50 γρ. τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών
- λίγο μοσχοκάρυδο
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Διπλώνουμε σαν βεντάλια 4 τορτίγιες ολικής άλεσης, τις τοποθετούμε σε πυρέξ, και βάζουμε τα μανιτάρια ανάμεσα στις πτυχώσεις.
- Σε μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και χτυπάμε καλά με αυγοδάρτη. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών, το φρέσκο σπανάκι και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τις τορτίγιες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Κόβουμε σε 6 κομμάτια και απολαμβάνουμε.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανα κομμάτι (1/6 συνταγής):
- Ενέργεια: 142 kcal
- Υδατάνθρακες: 16.9 γρ.
- Πρωτεΐνη: 7.7 γρ.
- Λιπαρά: 4.1 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 1.4 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 3.1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 340 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. γιαούρτι 2% 100