ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ

Τα πιο τέλεια τρουφακια με χουρμαδες και καρυδα είναι εδώ, μπουκίτσες απόλαυσης και ενέργειας που θα σας συναρπάσουν!

Θα χρειαστούμε μόνο:

  • 200 γρ. βασιλικούς χουρμάδες χωρίς κουκούτσια
  • 10 κ.σ. από το νερό που μουλιάσαμε τους χουρμάδες
  • 140 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 13 γρ. σκόνη άγλυκου κακάο
  • 1/2 κούπα τρίμμα άγλυκης καρύδας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε καυτό νερό για τουλάχιστον 10 λεπτά.
  • Στον κάδο της κουζινομηχανής ρίχνουμε τους χουρμάδες σουρωμένους με 10 κουταλιές σούπας από το νερό που τους μουλιάσαμε και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια πάστα.
  • Προσθέτουμε στον κάδο τα 100 γρ. από τα 140 γρ. νιφάδες βρώμης, το κακάο και συνεχίζουμε να χτυπάμε.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα 40 γρ. βρώμης και ανακατεύουμε. Σχηματίζουμε 30 τρουφάκια, τα περνάμε από μπολ με το τρίμμα καρύδας ώστε να επικαλυφθούν και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για λίγες ημέρες.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά τρουφάκι:

Ενέργεια: 46 kcal
Υδατάνθρακες: 8.7 γρ.
Πρωτεΐνη: 0.9 γρ.
Λιπαρά: 2.1 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1 γρ.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 3 Wasa Original 70 ml γάλα χαμηλών λιπαρών ή

Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών

Για την πορτοκαλόπιτα: 200 γρ. φύλλο κρούστας ξύσμα από 2