Τα πιο τέλεια τρουφακια με χουρμαδες και καρυδα είναι εδώ, μπουκίτσες απόλαυσης και ενέργειας που θα σας συναρπάσουν!
Θα χρειαστούμε μόνο:
- 200 γρ. βασιλικούς χουρμάδες χωρίς κουκούτσια
- 10 κ.σ. από το νερό που μουλιάσαμε τους χουρμάδες
- 140 γρ. νιφάδες βρώμης
- 13 γρ. σκόνη άγλυκου κακάο
- 1/2 κούπα τρίμμα άγλυκης καρύδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε καυτό νερό για τουλάχιστον 10 λεπτά.
- Στον κάδο της κουζινομηχανής ρίχνουμε τους χουρμάδες σουρωμένους με 10 κουταλιές σούπας από το νερό που τους μουλιάσαμε και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια πάστα.
- Προσθέτουμε στον κάδο τα 100 γρ. από τα 140 γρ. νιφάδες βρώμης, το κακάο και συνεχίζουμε να χτυπάμε.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα 40 γρ. βρώμης και ανακατεύουμε. Σχηματίζουμε 30 τρουφάκια, τα περνάμε από μπολ με το τρίμμα καρύδας ώστε να επικαλυφθούν και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για λίγες ημέρες.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά τρουφάκι:
Ενέργεια: 46 kcal
Υδατάνθρακες: 8.7 γρ.
Πρωτεΐνη: 0.9 γρ.
Λιπαρά: 2.1 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών
Για την πορτοκαλόπιτα: 200 γρ. φύλλο κρούστας ξύσμα από 2