WRAPS ΛΑΧΑΝΟΥ

Μερίδες Συνταγής: 2 

Υλικά

  • 4 μεγάλα φύλλα λάχανου
  • 1 χρωματιστή πιπεριά
  • 3 καρότα τριμμένα
  • ½ αβοκάντο
  • 40 γρ. κάσιους ανάλατο
  • 2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα φύλλα λάχανου και τα βάζουμε για 10 λεπτά σε ζεματιστό νερό.
  • Με μαχαίρι χαράζουμε την κεντρική τους ίνα για να ανοίγουν και να τυλίγονται ευκολότερα.
  • Κόβουμε το αβοκάντο και τις πιπεριές σε φέτες.
  • Σε πολυκοπτικό μηχάνημα βάζουμε τα κάσιους, το ελαιόλαδο, το κύμινο, το χυμό λεμόνι και τη σάλτσα σόγιας και τα χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα.
  • Τοποθετούμε στο κέντρο του κάθε φύλλου αβοκάντο, καρότο, πιπεριά και μία κουταλιά από την πάστα κάσιους.
  • Τυλίγουμε σφιχτά σε λαδόκολλα σχηματίζοντας wraps.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα:

  • Ενέργεια: 305 kcal
  • Υδατάνθρακες: 24.3 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 7.8 γρ.
  • Λιπαρά: 23 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 3.4 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 9.3 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.