ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

Οι πιο καλοκαιρινές, δροσερές & θρεπτικές μπαρες με βρώμη και γιαούρτι είναι εδώ και θα σας ξετρελάνουν.

 

Υλικά:

Για τη στρώση βρώμης:

  • 230 γρ. νιφάδες βρώμης
  •  80 γρ. φιστικοβούτυρο

90 γρ. μέλι

Για τη στρώση γιαουρτιού:

  • 400 γρ. γιαούρτι Στραγγιστό & αγαπημένο 2%
  •  10 γρ. σκόνη άγλυκου κακάο
  •  40 γρ. μέλι
  •  20 γρ. σπασμένα φουντούκια
  •  10 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μπολ ρίχνουμε τη βρώμη, το μέλι, το φιστικοβούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  •  Αδειάζουμε το μείγμα βρώμης σε φόρμα για κέικ στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί, πατάμε καλά με τα χέρια μας και βάζουμε στην κατάψυξη να σφίξει μέχρι να φτιάξουμε το μείγμα γιαουρτιού.
  •  Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο 2% με το κακάο και το μέλι, απλώνουμε πάνω από τη στρώση βρώμης, προσθέτουμε τα φουντούκια και τις σταγόνες σοκολάτας και επαναφέρουμε στην κατάψυξη για 1-2 ώρες.
  • Αφαιρούμε κόβουμε σε 8 μεγάλες ή περισσότερες μικρές μπάρες και απολαμβάνουμε.

Για περισσότερες συνταγές για μπάρες πατήστε εδώ: https://dietstories.gr/?s=μπάρες

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ανά μπάρα (90 γρ.) :

Ενέργεια: 265 kcal

Υδατάνθρακες: 27.9 γρ.

Πρωτεΐνη: 15.8 γρ.

Λιπαρά: 9.8 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά: 3.1 γρ.

Φυτικές Ίνες: 0,7 γρ.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.