ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΡΕΒΙΘΙΟΥ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

Υλικά για 28 μπισκότα (14 μερίδες): 

  • 1½ κούπα βρασμένα ρεβίθια σουρωμένα
  • 9 αποξηραμένους χουρμάδες
  • 1 μικρό μήλο πολτοποιημένο
  • ½ κούπα βρώμη
  • 2 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου
  • 1 κ.σ. κανέλα
  • 2 κ.γ. baking powder
  • 1 κ.σ. λιναρόσπορο
  • 1 μήλο καθαρισμένο κομμένο σε μικρά κομματάκια
  • 1 πρέζα αλάτι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε πολυκοπτικό μηχάνημα αλέθουμε τα ρεβίθια και στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μας.
  • Με ένα μικρό scoop παγωτού παίρνουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για περίπου 17 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. 

Για περισσότερες ιδέες για υγιεινά μπισκότα, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα ( 2 μπισκότα): 

  • Ενέργεια: 104 kcal
  • Υδατάνθρακες: 14 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 4 γρ.
  • Λιπαρά: 3.8 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 1.9 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 0.6 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 120 γρ. ΒΙΟ Κρέμα Δημητριακών με γάλα & μπισκότο 100 γρ. αλεύρι βρώμης (βρώμη αλεσμένη σε πολυκοπτικό) 1 αυγό

Υλικά: 120 γρ. πάστα χουρμά και έξτρα 50 ml από το νερό που τους μουλιάσαμε (για να φτιάξουμε την πάστα

Υλικά: 120 γρ. αλεύρι ολικής 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. Μύλοι Αγίου Γεωργίου 40 γρ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. baking powder 120

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.