ΜΗΛΟ
Αρχική » ΜΗΛΟ
Σήμερα φτιάχνουμε μια εύκολη αλλά ιδιαίτερη και πεντανόστιμη σαλατα καπριτσιοζα και μοσχαρισια ταλιατα. Ιδανική επιλογή για διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, σίδηρο
Υλικά για 2 μερίδες: 500 γρ. χυμός μήλου χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2 ξυλάκια κανέλας 2 αστεροειδείς γλυκάνισοι 2 ξυλάκια γαρύφαλλου
Yλικά για 2 μερίδες: 2 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές λωρίδες 2 μικρά μήλα (χωρίς τα κουκούτσια) κομμένα σε
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 500 γρ. μήλα καθαρισμένα ¼ κούπας νερό 1 κ.γ. χυμό λεμόνι 2 κ.σ. μέλι
Yλικά για 2 μερίδες: 1 μήλο 35 γρ. κουβερτούρα υγείας 2 κ.σ. υγιεινή σάλτσα καραμέλας (προαιρετικά) 10 γρ. καρύδια
Υλικά για 28 μπισκότα (14 μερίδες): 1½ κούπα βρασμένα ρεβίθια σουρωμένα 9 αποξηραμένους χουρμάδες 1 μικρό μήλο πολτοποιημένο ½ κούπα
Υλικά για 12 μερίδες: Για τη ζύμη 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 50 γρ. Βούτυρο 1 πρέζα αλάτι 5 κ.σ. παγωμένο
Υλικά για την τάρτα (8 μερίδες): 60 γρ. Βούτυρο 100 γρ. Αλεύρι ολικής αλέσεως 100 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ. 2 κ.σ.
Υλικά για 2 μερίδες: ½ κεφάλι κόκκινο λάχανο ½ κόκκινο κρεμμύδι σε ροδέλες 1 κόκκινο μήλο 2 κ.σ. ξύδι λευκό