Υλικά για 2 μερίδες:
- ½ κεφάλι κόκκινο λάχανο
- ½ κόκκινο κρεμμύδι σε ροδέλες
- 1 κόκκινο μήλο
- 2 κ.σ. ξύδι λευκό
- 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη (ή μέλι)
- 1 κ.σ. μουστάρδα dijon
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. κύμινο
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ξύδι και ανακατεύουμε μαγειρεύοντας για περίπου 15 λεπτά εώς ότου καραμελώσουν τα κρεμμύδια.
- Προσθέτουμε το λάχανο, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τη μουστάρδα, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει και το λάχανο. 10 λεπτά πριν αφαιρέσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε και το μήλο κομμένο σε φετάκια.
- Σερβίρουμε ιδανικά με κρεατικά.
Για περισσότερες ιδέες για σαλάτες, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα:
- Ενέργεια: 221 kcal
- Υδατάνθρακες: 19 γρ.
- Πρωτεΐνη: 2.8 γρ.
- Λιπαρά: 9 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 1.9 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 3.9 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για