ΣΑΛΑΤΑ COLESLAW

Υλικά για 2 μερίδες: 

  • ½ κεφάλι κόκκινο λάχανο
  • ½ κόκκινο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 1 κόκκινο μήλο
  • 2 κ.σ. ξύδι λευκό
  • 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη (ή μέλι)  
  • 1 κ.σ. μουστάρδα dijon
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. κύμινο
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ξύδι και ανακατεύουμε μαγειρεύοντας για περίπου 15 λεπτά εώς ότου καραμελώσουν τα κρεμμύδια.
  • Προσθέτουμε το λάχανο, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τη μουστάρδα, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει και το λάχανο. 10 λεπτά πριν αφαιρέσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε και το μήλο κομμένο σε φετάκια.
  • Σερβίρουμε ιδανικά με κρεατικά. 

Για περισσότερες ιδέες για σαλάτες, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα:

  • Ενέργεια: 221 kcal
  • Υδατάνθρακες: 19 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 2.8 γρ.
  • Λιπαρά: 9 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 1.9 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 3.9 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 τυροπιτακια: 500 Φαρίν απ 75 γρ. ηλιέλαιο 150 ml νερό 150 γρ. γιαούρτι 150 φέτα light 1

Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για 4 μερίδες: 250 γρ. κινόα H&B 500 ml ζωμό λαχανικών

Υλικά: Για τη σαλάτα: 1 συσκευασία θράψαλο Ειρηνικού 7thalasses seafood 2 κόκκινες πιπεριές chilli σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.