Σήμερα φτιάχνουμε μια εύκολη αλλά ιδιαίτερη και πεντανόστιμη σαλατα καπριτσιοζα και μοσχαρισια ταλιατα. Ιδανική επιλογή για διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, σίδηρο και φυτικές ίνες !!
Υλικά για 2 μερίδες:
Για τη σαλάτα:
- 1 συσκευασία Σαλάτα Καπριτσιόζα Φρεσκούλη
- 300 γρ. μοσχαρίσια ταλιάτα
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών λιπαρών
- 1 κ.γ. φρέσκο ή αποξηραμένο θυμάρι
- μήλο κομμένο σε φετάκια
- 2 κ.σ. φιλέ αμυγδάλου
- 1/2 κούπα βρασμένη κινόα
- αλάτι & φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Για τη σάλτσα μήλο
- 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκι
- 2 κ.σ. νερό
- 1 κ.σ. μέλι
- αλάτι & φρέσκο τριμμένο πιπέρι