Μερίδες Συνταγής: 2
Υλικά:
- 2 μεγάλες φέτες ψωμί (40 γρ. η μία)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη (ή σκόνη αποξηραμένου σκόρδου)
- 4 κ.σ. γέμιση από γαλοπούλα (κάστανο, κουκουνάρι, κρουτόν, ξηροί καρποί..)
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλείφουμε τις φέτες ψωμί με το σκόρδο και το λάδι και τις τοποθετούμε στην πάνω σχάρα στο φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία στο γκρίλ για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Αφαιρούμε το ψωμί από το φούρνο και προσθέτουμε τη γέμιση ομοιόμορφα. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα:
- Ενέργεια: 218 kcal
- Υδατάνθρακες: 28 γρ.
- Πρωτεΐνη: 5 γρ.
- Λιπαρά: 9 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 0.4 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για