BURGER ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ

Υλικά για 4 μερίδες: 

  • 4 ψωμάκια για burger
  • 3 βολβούς παντζαριού
  • 1 κούπα βρώμη
  • 1 μικρό αυγό
  • ½ κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 50 γρ. φέτα χαμηλών λιπαρών
  • 1 χούφτα μαϊντανό ή άνιθο
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε καθαρισμένους τους βολβούς από τα παντζάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  • α σε μπολ, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
  • Αφαιρούμε από το ψυγείο, χωρίζουμε το μείγμα στα τέσσερα, σχηματίζουμε με τα χέρια μας 4 μεγάλα μπιφτέκια και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά και 5 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά.
  • Συναρμολογούμε το burger προσθέτοντας λαχανικά και σάλτσα της αρεσκείας μας.

 Για περισσότερες ιδέες για burger, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα :

  • Ενέργεια: 388 kcal
  • Υδατάνθρακες: 51 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 9.8 γρ.
  • Λιπαρά: 12.9 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 1.8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 5 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.