ΓΚΡΑΝΟΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Υλικά για 1 μεγάλο βάζο:

  • 100 γρ. ψίχα αμυγδάλου αλεσμένη (ή αλεύρι αμυγδάλου) δες εδώ https://youtu.be/H4aNZrQue48
  • 70 γρ. ψίχα καρυδιού σπασμένη
  • 5 κ.σ. σπόροι chia
  • 80 γρ. μέλι
  • 2 κ.σ βούτυρο αμυγδάλου
  • 3-4 κ.σ. αποξηραμένα blueberries (ή άλλα αποξηραμένα berries)

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός από τα berries και στη συνέχεια απλώνουμε σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 25 λεπτά.
  • Αφαιρούμε, αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, προσθέτουμε τα berries και ανακατεύουμε.
  • Αποθηκεύουμε σε γυάλινο βαζάκι και καταναλώνουμε στις επόμενες 10 ημέρες.

Για περισσότερες συνταγές για γκρανόλα, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (35 γρ.):

  • Ενέργεια: 193 kcal
  • Υδατάνθρακες: 20 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 5.1 γρ.
  • Λιπαρά: 7.4 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 1.4 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 2.3 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τούρτα Μήλου Υλικά: 1️⃣ 4 μήλα 2️⃣ 200 γρ. κουβερτούρα χωρίς προσθήκη ζάχαρης σκόνη άγλυκου κακάο για γαρνίρισμα    

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.