ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΤΑΦΥΛΙ

Yλικά για 1 βαζάκι:

  • 800 γρ. μαύρα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
  • 20 γρ. μέλι
  • 1 κλωναράκι δενδρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε αντικολλητικό τηγάνι ή κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα σταφύλια και ανακατεύουμε διαρκώς σε μέτρια φωτιά για περίπου 30-40 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να διαλύονται.
  • Προσθέτουμε το μέλι, το δενδρολίβανο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για άλλα 30 λεπτά.
  • Αφαιρούμε το δενδρολίβανο και με ραβδομίξερ χειρός λιώνουμε τα σταφύλια αφήνοντας και κάποια κομμάτια.

Για περισσότερες ιδέες για μαρμελάδες και συνταγές, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά κ.σ. μαρμελαδα σταφυλι:

  • Ενέργεια: 37 kcal
  • Υδατάνθρακες: 8.6 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 0.7 γρ.
  • Λιπαρά: 0.2 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 0 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 120 γρ. ΒΙΟ Κρέμα Δημητριακών με γάλα & μπισκότο 100 γρ. αλεύρι βρώμης (βρώμη αλεσμένη σε πολυκοπτικό) 1 αυγό

Υλικά: 120 γρ. πάστα χουρμά και έξτρα 50 ml από το νερό που τους μουλιάσαμε (για να φτιάξουμε την πάστα

Υλικά: 120 γρ. αλεύρι ολικής 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. Μύλοι Αγίου Γεωργίου 40 γρ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. baking powder 120

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.