ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΟΥΣ

Υλικά για 4 μερίδες: 

  • 6 πράσινες πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι κόκκινο ψιλοκομμένο
  • 2/3 κούπας κάσιους
  • 2 κ.σ. μουστάρδα τύπου dijon
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1½ κούπα νερό
  • ½ κ.γ. σκόνη ζωμού λαχανικών
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμύδι με τα κάσιους και τις πιπεριές με το ελαιόλαδο για δέκα λεπτά.
  • Μόλις τα λαχανικά μαλακώσουν προσθέτουμε το νερό και τη σκόνη ζωμού και ανακατεύουμε.
  • Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά, προσθέτουμε τη μουστάρδα και με ραβδομίξερ χειρός πολτοποιούμε μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη σούπα. 

Για περισσότερες συνταγές για σούπες, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά μερίδα (¼ συνταγής) :

  • Ενέργεια: 200 kcal
  • Υδατάνθρακες: 21.9 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 6 γρ.
  • Λιπαρά: 11.4 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 5.4 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 5.4 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.