ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΑΥΓΟ

Υλικά για 2 μερίδες: 

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 2 μικρά αυγά
  • 20 γρ. μπέικον γαλοπούλας ψιλοκομμένο
  • 20 γρ. κίτρινο τυρί light ψιλοκομμένο
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Με ένα μαχαίρι ανοίγουμε το αβοκάντο στα 2.
  • Αφαιρούμε το κουκούτσι του και στο κενό που δημιουργείται βάζουμε τον κρόκο και το μισό ασπράδι (δε χωράει όλο) από ένα αυγό.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και στο άλλο μισό αβοκάντο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι το ασπράδι να ψηθεί.
  • Στη μέση του ψησίματος (στα 7 λεπτά) ανοίγουμε το φούρνο και προσθέτουμε το τυρί και το μπέικον γαλοπούλας. 

Για περισσότερες ιδέες για συνταγές με το αγαπημένο μας αβοκάντο, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά μερίδα: 

  • Ενέργεια: 240 kcal
  • Υδατάνθρακες: 9.7 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 9.7 γρ.
  • Λιπαρά: 20.8 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 3.8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 6.7 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Φανταστικά Πολύκαρπα ψωμάκια σάντουιτς με λαχταριστή κοτοσαλάτα! Τέλεια γεύση, σε ένα ισορροπημένο και θρεπτικό γεύμα!! Για τα ψωμάκια: 500 γρ.

Το απόλυτο club sandwich με chips γλυκοπατάτας για μικρούς και μεγάλους, σπιτικό και υγιεινό! Υλικά για 2 club sandwich: 6

Σούπερ συνταγή για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια, χωρίς σταγόνα λαδιού! Υλικά (για 22 κεφτεδάκια): 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 50

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.