ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΑΥΓΟ

Υλικά για 2 μερίδες: 

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 2 μικρά αυγά
  • 20 γρ. μπέικον γαλοπούλας ψιλοκομμένο
  • 20 γρ. κίτρινο τυρί light ψιλοκομμένο
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Με ένα μαχαίρι ανοίγουμε το αβοκάντο στα 2.
  • Αφαιρούμε το κουκούτσι του και στο κενό που δημιουργείται βάζουμε τον κρόκο και το μισό ασπράδι (δε χωράει όλο) από ένα αυγό.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και στο άλλο μισό αβοκάντο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι το ασπράδι να ψηθεί.
  • Στη μέση του ψησίματος (στα 7 λεπτά) ανοίγουμε το φούρνο και προσθέτουμε το τυρί και το μπέικον γαλοπούλας. 

Για περισσότερες ιδέες για συνταγές με το αγαπημένο μας αβοκάντο, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά μερίδα: 

  • Ενέργεια: 240 kcal
  • Υδατάνθρακες: 9.7 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 9.7 γρ.
  • Λιπαρά: 20.8 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 3.8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 6.7 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 ψωμάκια: 500 γρ. φαρίνα ολικής άλεσης 75 ml ελαιόλαδο 150 ml χλιαρό νερό 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

Υλικά για 2 μερίδες: 2 αυγά 200 γρ. Cottage Cheese

Υλικά: 200 γρ. κόκκινες φακές μουλιασμένες από το προηγούμενο βράδυ. 55 ml νερό 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. baking

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.