Υλικά (για 2 μερίδες):
Για τα καλαμάκια κοτόπουλου
- 400 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου
- 2 κ.σ. μουστάρδα dijon
- 40 ml σάλτσα σόγιας
- 1 κ.γ. σκόνη κάρυ
- ½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
- ½ κ.γ. μαύρο ή κόκκινο πιπέρι καγιέν
Για τον πουρέ γλυκοπατάς
- 1 μεγάλη γλυκοπατάτα (400 γρ.)
- 1 καρότο
- 60 μl ζωμό λαχανικών
- ½ κ.γ. σκόνη κάρυ
- ½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- ½ κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
- ½ κ.γ. μαύρο ή κόκκινο πιπέρι καγιέν