Yλικά για 4 μερίδες:
Για το κοτόπουλο:
- 200 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου ψιλοκομμένο (ή 200 γρ. από leftovers κοτόπουλου)
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
- 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
- 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. μέλι
- αλάτι και πιπέρι
Για το κους κους:
- 1 κούπα κους κους
- 1 κούπα ζωμό λαχανικών (ή κότας)
- 1 μικρό αβοκάντο
- αλάτι & πιπέρι
Για τη σάλτσα γιαουρτιού:
- 120 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 30 ml νερό
- 1 χούφτα φρέσκο άνηθο
- 1 χούφτα φρέσκο μαϊντανό
- αλάτι & πιπέρι