![](https://dietstories.gr/wp-content/uploads/2025/01/DSC_2939-2-1-150x150.jpg)
![](https://dietstories.gr/wp-content/uploads/2023/09/IMG_9688-1.jpg)
Υλικά για 1 μικρό βαζάκι:
- 70 γρ. κάσιους ανάλατα
- 1 κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
- 1 κ.γ. χυμό λεμόνι
- ½ κ.γ. μηλόξυδο (ή λευκό ξύδι)
- 1 πρέζα αποξηραμένα μπαχαρικά ή μυρωδικά της αρεσκείας μας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κάσιους, προσθέτουμε βραστό νερό και τα αφήνουμε να μουλιάσουν για τουλάχιστον 3 ώρες ή καλύτερα όλο το βράδυ.
- Την επόμενη μέρα στραγγίζουμε τα κάσιους, τα ρίχνουμε σε ένα πολυκοπτικό μηχάνημα με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε δυνατά μέχρι να πάρουμε μια λεία κρέμα.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά κ.σ. :
- Ενέργεια: 94 kcal
- Υδατάνθρακες: 4.2 γρ.
- Πρωτεΐνη: 3 γρ.
- Λιπαρά: 8 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 2.3 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για