ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΚΑΣΙΟΥΣ

Υλικά για 1 μικρό βαζάκι: 

  • 70 γρ. κάσιους ανάλατα 
  • 1 κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου 
  • 1 κ.γ. χυμό λεμόνι 
  • ½ κ.γ. μηλόξυδο (ή λευκό ξύδι) 
  • 1 πρέζα αποξηραμένα μπαχαρικά ή μυρωδικά της αρεσκείας μας 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κάσιους, προσθέτουμε βραστό νερό και τα αφήνουμε να μουλιάσουν για τουλάχιστον 3 ώρες ή καλύτερα όλο το βράδυ.
  • Την επόμενη μέρα στραγγίζουμε τα κάσιους, τα ρίχνουμε σε ένα πολυκοπτικό μηχάνημα με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε δυνατά μέχρι να πάρουμε μια λεία κρέμα. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά κ.σ. :

  • Ενέργεια: 94 kcal
  • Υδατάνθρακες: 4.2 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 3 γρ.
  • Λιπαρά: 8 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 2.3 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 τυροπιτακια: 500 Φαρίν απ 75 γρ. ηλιέλαιο 150 ml νερό 150 γρ. γιαούρτι 150 φέτα light 1

Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για 4 μερίδες: 250 γρ. κινόα H&B 500 ml ζωμό λαχανικών

Υλικά: Για τη σαλάτα: 1 συσκευασία θράψαλο Ειρηνικού 7thalasses seafood 2 κόκκινες πιπεριές chilli σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.