ΨΗΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ

Υλικά για 4 μερίδες:

  • 6 καρότα
  • 200 ml ζωμό λαχανικών
  • 2 κ.σ. μέλι
  • χυμό από ½ πορτοκάλι
  • 4 κλωναράκια θυμάρι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα καρότα και με μαχαιράκι ξύνουμε το φλοιό τους έτσι ώστε να αφαιρέσουμε την περισσότερη φλούδα τους. Εναλλακτικά καθαρίζουμε κανονικά με
  • Σε ταψάκι βάζουμε τα καρότα και ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τρίβουμε το θυμάρι, ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού, το μέλι αλάτι, πιπέρι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφαιρούμε, προσθέτουμε και το ζωμό λαχανικών και ψήνουμε για άλλα 20-30 λεπτά.
  • Γαρνίρουμε με έξτρα θυμάρι.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/2 συνταγής):

  • Ενέργεια: 239 kcal
  • Υδατάνθρακες: 37 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 3.3 γρ.
  • Λιπαρά: 7.8 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 0.7 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 2.4 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 τυροπιτακια: 500 Φαρίν απ 75 γρ. ηλιέλαιο 150 ml νερό 150 γρ. γιαούρτι 150 φέτα light 1

Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για 4 μερίδες: 250 γρ. κινόα H&B 500 ml ζωμό λαχανικών

Υλικά: Για τη σαλάτα: 1 συσκευασία θράψαλο Ειρηνικού 7thalasses seafood 2 κόκκινες πιπεριές chilli σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.