ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

Υλικά για 2 μερίδες:

  • ½ πεπόνι
  • ½ αγγούρι
  • 100 ml cottagecheese
  • 2 λεπτές φέτες προσούτο
  • 20 γρ. καρύδια
  • αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε το πεπόνι και το αγγούρι, τους αφαιρούμε τα σπόρια, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα ρίχνουμε σε δύο μπολ. Προσθέτουμε τα καρύδια και το cottage cheese.
  • Σε προθερμασμένο φούρνο στους 210 βαθμούς ψήνουμε για 5-6 λεπτά το προσούτο μέχρι να ψηθεί και να γίνει τραγανό.
  • Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με το προσούτο και προσθέτουμε αλάτι ή πιπέρι αν επιθυμούμε.

Για περισσότερες συνταγές για σαλάτες, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/2  συνταγή):

  • Ενέργεια: 126 kcal
  • Υδατάνθρακες: 16,5 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 5,1 γρ.
  • Λιπαρά: 5,1 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 1,1 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 2,1 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 τυροπιτακια: 500 Φαρίν απ 75 γρ. ηλιέλαιο

Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για