Υλικά για 2 μερίδες:
- 6 καρότα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
- 1/2 κ.γ. θυμάρι
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα καρότα.
- Τα κόβουμε σε χοντρά στικς (όπως στη φωτογραφία).
- Ρίχνουμε τα καρότα και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
- Απλώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί το ένα δίπλα στο άλλο
- Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 210 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με σάλτσα γιαούρτι- μουστάρδα με μέλι σε αναλογία 2:1 (100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% με 50 γρ. μουστάρδα με μέλι)
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/2 συνταγής):
- Ενέργεια: 205 kcal
- Υδατάνθρακες: 14.2 γρ.
- Πρωτεΐνη: 2.1 γρ.
- Λιπαρά: 15 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 1.6 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Νηστίσιμοι κολοκυθοκεφτεδες στην πιο light εκδοχή τους, για ένα νόστιμο