Υλικά:
- 200 γρ. πράσινη σαλάτα
- 100 γρ. χαλούμι
- 1/3 κούπας καθαρισμένο ρόδι
- 10 γρ. κάσιους (ή άλλο ξηρό καρπό) καβουρδισμένα
- 2 μανταρίνια καθαρισμένα
Για τη vinegraitte μανταρινιού:
- 2 μανταρίνια καθαρισμένα
- 25 ml λευκό ξύδι
- 30 γρ. μέλι
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 30 γρ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. λιναρόσπορο κοπανιστό
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη σαλάτα:
- Κόβουμε το χαλούμι σε φέτες. Σε αντικολλητικό τηγάνι ή σχαροτήγανο το ψήνουμε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρει χρώμα.
- Σε μπολ ρίχνουμε τη σαλάτα, προσθέτουμε τα κάσιους, το ρόδι, το μανταρίνι και ανακατεύουμε.
Για τη vinegraitte μανταρινιού:
- Με ραβδομπλέντερ χειρός ή σε μπλέντερ χτυπάμε όλα τα υλικά της σαλάτας.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/2 συνταγής):
- Ενέργεια: 323 kcal
- Υδατάνθρακες: 39.2 γρ.
- Πρωτεΐνη: 12.4 γρ.
- Λιπαρά: 13.8 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 4.5 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 8.4 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για
Υλικά: Για τη σαλάτα: 1 συσκευασία θράψαλο Ειρηνικού 7thalasses seafood