ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Yλικά για 2 μερίδες: 

  • 400 γρ. λαχανάκια Bρυξελλών
  • 25 γρ. καρύδια
  • ½ κούπα σταφύλι χωρίς κουκούτσι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μπαλσάμικο με μέλι
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών και τα κόβουμε στη μέση.
  • Τα βράζουμε για περίπου 20 λεπτά σε αλάτισμένό, τα σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Σε ένα ταψί απλώνουμε τα λαχανάκια, τα καρύδια και το σταφύλι όλόκληρο ή κομμένο στη μέση.
  • Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι και με ένα πινέλο περνάμε το περιεχόμενο του ταψιού.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.  
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (½ συνταγής):

  • Ενέργεια: 268 kcal
  • Υδατάνθρακες: 33.5 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 9.7 γρ.
  • Λιπαρά: 15.4 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 1.9 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 8.4 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 τυροπιτακια: 500 Φαρίν απ 75 γρ. ηλιέλαιο

Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για