ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Yλικά για 2 μερίδες: 

  • 400 γρ. λαχανάκια Bρυξελλών
  • 25 γρ. καρύδια
  • ½ κούπα σταφύλι χωρίς κουκούτσι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μπαλσάμικο με μέλι
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών και τα κόβουμε στη μέση.
  • Τα βράζουμε για περίπου 20 λεπτά σε αλάτισμένό, τα σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Σε ένα ταψί απλώνουμε τα λαχανάκια, τα καρύδια και το σταφύλι όλόκληρο ή κομμένο στη μέση.
  • Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι και με ένα πινέλο περνάμε το περιεχόμενο του ταψιού.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.  
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (½ συνταγής):

  • Ενέργεια: 268 kcal
  • Υδατάνθρακες: 33.5 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 9.7 γρ.
  • Λιπαρά: 15.4 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 1.9 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 8.4 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 τυροπιτακια: 500 Φαρίν απ 75 γρ. ηλιέλαιο 150 ml νερό 150 γρ. γιαούρτι 150 φέτα light 1

Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για 4 μερίδες: 250 γρ. κινόα H&B 500 ml ζωμό λαχανικών

Υλικά: Για τη σαλάτα: 1 συσκευασία θράψαλο Ειρηνικού 7thalasses seafood 2 κόκκινες πιπεριές chilli σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.