Yλικά για 2 μερίδες:
- 400 γρ. λαχανάκια Bρυξελλών
- 25 γρ. καρύδια
- ½ κούπα σταφύλι χωρίς κουκούτσι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μπαλσάμικο με μέλι
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών και τα κόβουμε στη μέση.
- Τα βράζουμε για περίπου 20 λεπτά σε αλάτισμένό, τα σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα ταψί απλώνουμε τα λαχανάκια, τα καρύδια και το σταφύλι όλόκληρο ή κομμένο στη μέση.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι και με ένα πινέλο περνάμε το περιεχόμενο του ταψιού.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (½ συνταγής):
- Ενέργεια: 268 kcal
- Υδατάνθρακες: 33.5 γρ.
- Πρωτεΐνη: 9.7 γρ.
- Λιπαρά: 15.4 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 1.9 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 8.4 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για
Υλικά: Για τη σαλάτα: 1 συσκευασία θράψαλο Ειρηνικού 7thalasses seafood