ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΑΥΓΟ

Yλικά για 1 μερίδα: 

  • 1 μάτσο σπαράγγια (16-20)
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ρεγκάτο light
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε το ¼ περίπου από το κάτω μέρος των σπαραγγιών και τα πλένουμε.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα σπαράγγια με 1 κ.σ. ελαιόλαδο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι για περίπου 10 λέπτα.
  • Μεταφέρουμε τα σπαράγγια σε πυρίμαχο σκεύος και τα απλώνουμε ώστε να καλύψουν τον πάτο του.
  • Σπάμε από πάνω 1 αυγό, προσθέτουμε το ρεγκάτο και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι το ασπράδι να ξεκινήσει να στερεοποιείται. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (ολόκληρη συνταγή):

  • Ενέργεια: 155 kcal
  • Υδατάνθρακες: 8.8 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 11 γρ.
  • Λιπαρά: 9.9 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 2.3 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 4.5 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 τυροπιτακια: 500 Φαρίν απ 75 γρ. ηλιέλαιο 150 ml νερό 150 γρ. γιαούρτι 150 φέτα light 1

Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για 4 μερίδες: 250 γρ. κινόα H&B 500 ml ζωμό λαχανικών

Υλικά: Για τη σαλάτα: 1 συσκευασία θράψαλο Ειρηνικού 7thalasses seafood 2 κόκκινες πιπεριές chilli σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.