Yλικά για 1 μερίδα:
- 1 μάτσο σπαράγγια (16-20)
- 1 μεγάλο αυγό
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ρεγκάτο light
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το ¼ περίπου από το κάτω μέρος των σπαραγγιών και τα πλένουμε.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα σπαράγγια με 1 κ.σ. ελαιόλαδο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι για περίπου 10 λέπτα.
- Μεταφέρουμε τα σπαράγγια σε πυρίμαχο σκεύος και τα απλώνουμε ώστε να καλύψουν τον πάτο του.
- Σπάμε από πάνω 1 αυγό, προσθέτουμε το ρεγκάτο και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι το ασπράδι να ξεκινήσει να στερεοποιείται.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (ολόκληρη συνταγή):
- Ενέργεια: 155 kcal
- Υδατάνθρακες: 8.8 γρ.
- Πρωτεΐνη: 11 γρ.
- Λιπαρά: 9.9 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 2.3 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 4.5 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για