ΤΣΙΠΣ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ

Μερίδες Συνταγής: 2 

Υλικά: 

  • 3 βολβοί παντζαριού 
  • σκόνη αποξηραμένου σκόρδου 
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • αλάτι 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τους βολβούς σε λεπτά φετάκια με ένα μαντολίνο.  
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις φέτες παντζαριού με ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και λίγη σκόνη σκόρδου και αφήνουμε στην άκρη για 15-20 λεπτά.  
  • Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολητικό χαρτί και απλώνουμε τα φετάκια σε μία στρώση χωρίς να ακουμπάνε μεταξύ τους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς στον αέρα για 45-50 λεπτά περίπου ή μέχρι οι άκρες τους να αρχίζουν να γυρίζουν.  
  • Όταν είναι έτοιμα αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και να γίνουν τραγανά. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 

  • Ενέργεια: 180 kcal
  • Υδατάνθρακες: 12.1 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 2.1 γρ.
  • Λιπαρά: 14 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 3.6 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 τυροπιτακια: 500 Φαρίν απ 75 γρ. ηλιέλαιο

Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για