Μερίδες Συνταγής: 2
Υλικά:
- 3 βολβοί παντζαριού
- σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τους βολβούς σε λεπτά φετάκια με ένα μαντολίνο.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις φέτες παντζαριού με ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και λίγη σκόνη σκόρδου και αφήνουμε στην άκρη για 15-20 λεπτά.
- Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολητικό χαρτί και απλώνουμε τα φετάκια σε μία στρώση χωρίς να ακουμπάνε μεταξύ τους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς στον αέρα για 45-50 λεπτά περίπου ή μέχρι οι άκρες τους να αρχίζουν να γυρίζουν.
- Όταν είναι έτοιμα αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και να γίνουν τραγανά.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα:
- Ενέργεια: 180 kcal
- Υδατάνθρακες: 12.1 γρ.
- Πρωτεΐνη: 2.1 γρ.
- Λιπαρά: 14 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 3.6 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα! Υλικά για
Υλικά: Για τη σαλάτα: 1 συσκευασία θράψαλο Ειρηνικού 7thalasses seafood