vegetarian
Αρχική » vegetarian
Υλικά: Για τις γαριδες: 425 γρ. Γαρίδες Γάμπαρη 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ ξύσμα από 1 μικρό λεμόνι λίγη σκόνη σκόρδου 1 κ.σ.
Μανιτάρια και μοτσαρέλα, δύο αγαπημένα υλικά που συνδυάζονται και δίνουν μία λατρεμένη και πεντανόστιμη συνταγή, τα πορτομπελο γεμιστα! Με κύριο
Σήμερα, λοιπόν, φτιάχνουμε ψητα συκα γεμιστα με κατίκι και μέλι.. Σούπερ πιάτο για όλες τις ώρες τις ημέρας, γρήγορο, εύκολο
Μία πεντανόστιμη και μαμαδίσια συνταγή βγαλμένη κατευθείαν από την παραδοσιακή νησιώτικη κουζίνα, η αντιπαριωτικη ρεβιθαδα. Μαγειρεύονταν παραδοσιακά σε τσουκάλι και έμεναν
Yλικά για 5 μερίδες (5 burger): Για τα μπιφτέκια: 150 γρ. φακές beluga 100 γρ. φρέσκα μανιτάρια 3 κ.σ. μουστάρδα
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γρ. μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα 1 κούπα νιφάδες βρώμης 1 κούπα τρίμμα ψωμιού 1 ξερό κρεμμύδι
Υλικά (για 3 μερίδες): 1 μεγάλο κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 300 γρ. φρέσκα μανιτάρια 1 κ.γ. βούτυρο 1 κ.σ.
Υλικά (για 16 ρολάκια): 500 γρ. μπρόκολο κομμένο σε μπουκετάκια 4 φέτες ψωμί ολικής 2 αυγά 50 γρ. τριμμένο
Μερίδες Συνταγής: 2 Υλικά: 4 κολοκύθια 150 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών (ή φυτικό τυρί κρέμα) 1 μεγάλη χούφτα φρέσκα
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 3 κούπες αρακάς βρασμένος 1/2 αβοκάντο 2/3 κούπας ρόφημα αμυγδάλου, βρώμης ή ρυζιού 1 κούπα ζωμός λαχανικών